Reiki healing

Efter att jag har jobbat med healing i många år så vet jag att det är en terapiform som passar alla. Det kan aldrig gå fel med healingen eftersom jag är bara en kanal för energin och den styrs inte av mig och den går dit den behövs som mest. Syftet är att du ska bli frisk till kropp och själ samt hitta frid inom dig.

Reiki betyder Universums energi  och härstammar från Japan från mitten av 1800- talet.

Det som sker i din kropp när du får en healing behandling är att du fylls på med energi.  Energin löser också upp blockeringar som du har i din kropp som kan bero på stress, sorg eller andra stagnerade känslor. Ett helande sker både kroppsligt, själsligt och andligt.

När du får en behandling så får du lägga dig på en behandlingsbänk och du behåller kläderna på. Jag sätter på lugn musik och pratar inte så mycket under behandlingen för att du ska få möjlighet att stilla dina tankar och gå in i ett lugn. Jag lägger mina händer på din  kropp får man tillgång till en oändlig källa av energi. Behandlingen tar allt som allt en timma, med samtal före och efter behandlingen.

DSC_0183
Jag ger en reki healing behandling i trädgården

Efter behandlingen så kan du bli antingen trött eller energifylld. Det är beroende på vad din kropp just nu behöver för tillfället. Du kan också känna dig lite frusen och även få gå på toaletten lite oftare då en utrensning ofta startar upp.

Behandlingen lämpar sig för de mesta besvär man kan ha eftersom energin går dit där den behövs. Du behöver heller inte ha några besvär för att komma på en behandling,  du kanske bara behöver fylla på med lite extra energi innan du ska göra något speciellt som en tenta eller uppkörning.

Reiki healingen går jättebra att kombinera med både den taktila massagen och under en zonterapibehandling. Vill man ha en andlig vägledning så kan man dela upp tiden och båda delarna.

Du behöver inte veta vad du har för problem innan du kommer till mig. Men har du ett specifikt problem så ta gärna upp det för då kan vi båda lägga mer fokus på det problemet. Hur många gånger du behöver gå beror på ditt behov.

Efter en behandling kan man känna sig lite påverkad så då kan det vara bra att ta det lite lugnt om man har möjlighet. Det är också bra att dricka mycket vatten efter som det hjälper till att rena kroppen.

Jag har tystnadsplikt i allt jag gör i min verksamhet. En del kan vara lite rädda för vad som ska komma fram under en behandling men det kommer aldrig fram något som man inte vill ska komma fram.

Boka dina behandlingar via telefon eller e-mail