Andlig vägledning

Vi alla behöver stöd och vägledning i livet emellanåt så kan det vara bra att gå till någon som är objektiv och kan ge redskap till förbättring. Mitt syfte är att du ska få svar på dina frågor. Hitta lugn och harmoni och fatta de rätta besluten i ditt liv.

När jag ger dig andlig vägledning vill jag att du ska få svar på dina frågor som berör ditt liv här och nu. Du får redskap med dig hur du ska gå vidare, vilket som är ditt nästa steg.

I ett samtal sitter vi ner och till min hjälp har jag både tarotkort, vinkelpekare och mina andliga hjälpare. Kanske du har en specifik fråga som vi tittar på eller du vill veta lite allmänt vad du behöver tänka på i livet.

I mitt samtal tar jag hjälp av min tarotkortlek.
I mitt samtal tar jag hjälp av min tarotkortlek.

Samtalet tar en timme och efter det kommer du känna dig tillfreds med att du fått svar på dina frågor och funderingar. Oftast räcker det med ett tillfälle. Det är ypperligt att ta healing efter en andlig vägledning om man känner för det.

De flesta människorna har svaren inom sig men det kan vara svårt att plocka fram dem själv.  Det är då man behöver andlig vägledning för att nå dit.

Jag har tystnadsplikt i allt jag gör i min verksamhet. En del kan vara lite rädda för vad som ska komma fram under en behandling men det kommer aldrig fram något som man inte vill ska komma fram.

Jag tar emot vägledning via telefon, e-mail eller att vi ses.